Valborg =)

ja glad valborg vill jag börja med att säga i dagens inlägg. Jag sitter nu hemma hos älsklings D och njuter av lugnet. elr ja det smäller som fan ute. haha rakterna nere vid brasan. Jag hoppade på tåget kl 12.05 idag och anlände till stockholm C 13,09 men tåget var försenat så kom 13.15 så möte jag upp kussinen  sen gick vi och käkade eftersom det var en timma nästan innan tåget skulle gå. Tåget lämnade Stockholm C kl 13,58 jag och malin gick in i en vagn som sedan fylldes på med människor och vi chansade på att få sitt plats så det vart att stå ett tag, men då har vi världens tur en Man kommer fram till oss och säger att det finns jätte många såna här sov hytter längre ner i andra vagnen som var lediga så vi gick dit utan väskorna =) och först såg vi ingen ledig men det satt två små söta damer i en sån och dom var från Norge, så vi frågade snälla om vi fick sitta med och dom och dom sa så trevligt ja. så Malin gick för att hämta väskorna medans jag satt kvar. Efter ett tag kom jag på att kolla längre ner eftersom vi igentligen ville sitta sj, och ja mycket riktigt jag hittade en tom :D så jag sprang efter Malin och väskorna. vi Slog oss ner i hytten och drog igen dörrarna och drög för gardinerna så folk skulle tro att någon sov elr nåt haha vi fick vara sj hela vägen till bollnäs. :D:D, så jag slog igång min kärra följde kamrat Datan och satte igång på den, och sen kollade vi först på en skräck film - Wrong Turn. och sedan började vi kolla på Rally Brudar.  Efter ett tag ropar dom på radion :P nästa hållplats Bollnäs, Bollnäs och ja äntligen vi skulle av. vi packade ihop alla grejor, och steg av tåget, då var kl 16.45. Jag kollade efter D men såg henne inte. så jag ringde, hon och joel var på G, sen kommer dom åkandes i joels lilla gulliga röda bil haha :D så vi in med grejorna så gott som de bara gick. sen bar det äntligen hem till D.

Sen när vi kom hem åt vi lite mat och spelade kort. haha tecken (fyrmanskotten) skit kul, alltså joel du e bra rolig du. sen började jag och Malin att göra oss reda för kvällens festligeheter. haha skit kul att se allt folk igen, :D:D Just nu är D malin och Joel nere vid brasan med dom andra jag kände att jag inte skulle klara av röken. så jag stannade hemma. så då tänkte jag ändå passa på att skriva ett inlägg :D, har även prata med Henrik ikväll kanske ska träffas en stund imorrn., :D han e en sån jävla rolig kompis ni skulle prata med han alltså. ska vell lägga in lite bilder från helgen sen. men inte just nu.

Men nu ska jag forsätta att göra mig klar innan dom kommer hem igen för vi ska vell gå till någon kompis till D. :D men skriver mer imorrn om kvällens festligenheter. :D pyss å kram och ha en fortsatt trevlig natt/morgon :D

Alexandra Andersson.

drink it girls. :D party all night long

Nattblogg- kan inte sova.

Ja nu ligger jag här i sängen och klockan är 01,53 och jag kan inte sova vet ej  varför, jobbigt. Kanske beror på alla tankar som far genom mitt huvud, kanske beror det på att jag längtar så fruktansvärt tills idag :) kl 12.05. då jag sätter mig på tåget för att äntligen få åka till D igen. Jag och kussin (Malin) ska alltså åka till D och vara hos henne tills på söndag alltså för dom som har missat, blir det alltså över valborg. Vad ska ni göra på eran valborg?? festa, vara hemma, elr kanske mysa och kolla på film, ja vad vet jag. Eftersom jag inte kan sova har jag då passat på att redigera lite bilder som har blivit tagna under dagens sol. Har alltså ändå fått någonting gjort då jag inte kunnat lägga mig ner med huvudet på kudden och somnat. Ja just det! detta kan jag berätta nu också, jag och M åkte ner till julita för att handla lite frukt,  och när jag hoppat ut bilen och börjar gå mot ingången hör jag någon ropa HEJ ALEX!! jag bara VA vem va de?? och då ser jag plötsligt inanför dörren min syssling Vicktor haha jag bara skreck ut ett stort HEJ! vart så glad. Vi handlade lite frukt och grönt som jag ska ha med mig på tåget och äta på, för jag mår så himla illa när jag åker tåg. Sen handlade vi även glass, sån där icas små paket med vanilj och hackade chocklad bitar, det är min älsklings glass förutom chockladen för den slår allt =). Jag hyrde även en ny film, alla som inte har missat det så älskar jag ju filmer. Filmen hette Ausment eller hur det stavades, har den ej framför mig. Jag kan säga att den var bra men den var ju liksom inte WOW vilken bra film, men den var helt ok, jag kan då inget mer än att rekomendera den. Men nu måste jag tyvärr säga godnatt till alla där ute måste försöka få lite sömn ska ju gå upp tidigt imorgon måste packa klart väskan och ner med min kärra följe kamrat som är Data och Kamera. Men för er som ej sover Godnatt och fortsatt trevlig natt, och till er som redan sover dröm sött, så syns vi imorgon. pyss å kram som jag brukar säga. mvh.

En sömnlös men trött  Alexandra Andersson.


vigsel ringen. + förlovnings ringen.
bild :D
rot
enbär

Ute i vårsolen har jag vart

ja nu i två dagar har jag bara vart ute i vårsolens sköna strålar, gud vad jag älskar vår och sommar. så jag kunde ju inget annat än att ta med mig min kamera ut. :D  på torsdag far jag och kussin malin till bollnäs (Alfta) till D vi ska vara där över valborg åker sedan hem på söndag men det ska bli kul :D men nu ska jag sova gott folk ha det så bra pyss å kram

Alexandra Andersson.
skogen hemma.
i skogen hemma ,
tramptass. hahah
skogen hemma .

Våren är här.

Ja äntligen är våren här <3<3

gud va jag älskar när vårtiderna slår över :D alltså har vart ute mer än halva dagen idag, så himla skönt och varmt. och när jag ändå var ute vart jag ju så tvungen att ta med kameran ut.., älska solen <3<3Solen skiner och alla är glada. jag tyckte det passade så bra.
men nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett tag, men vi hörs imorgon , pyss å kram


Alexandra Andersson.

bi
blommande träd
hemma

Shopping :D

Ja igår var man då inne i stan och shoppade lite, handlade ett par nya skor, fina,  typ ballerina fast med klack och sen en klänning på gina som jag ska ha på valborg tror ja, och sen handlade jag även två skjortor på H&M eftersom jag hade present kort där som jag fick i julas så det vart en rosa och sen vart det en brun oxå.... :D:D så ja e rätt nöjd:D och idag följde jag med farmor och farfar till västerås jessie med så vi fick varsina skor så jag köpte typ ett par till lika danna fast dom var olika modell på :D så ja e jätte nöjd över denna helg.

men nu ska jag sova pyss å kram :D:D

Alexandra Andersson.

jag älskar min syster.


Tandläkaren och massa annat.

Idag följde jag med ica (lilla syster) till tanläkaren och sen kollade vi på skor, ska äntligen köpa nya skor :D det ska bli så himla skönt alltså jag älskar skor. haha :D  sen har jag gjort en massa annat oxå men jag hinner tyvärr inte skriva mer just nu :P pyss å kram


Alexandra Andersson


Jag kan inte sluta tänka på dig!!

varför kan ja inte bara få glömma om jag nu inte fick ha dig kvar. men du vet att ja älskar dig. orkar inte skriva mer idag är inte på humör. pyss å kram

Alexandra Andersson (Snart hjalmarsson)

ps glömde att säga att jag älskar min M.
jag
lite ego idag

Trött, slut, förvirrad och rädd

ja idag är det precis så jag känner chocken kommer vell nu skulle jag tro. men snart ska jag ut och ta en cyckel dag jag ska ut och cykla i en timme nu på morgonen tänkte jag, sen ska jag fråga mats om vi ska cyckla till jerry ikväll.


jag förstår inte hur livet kan vara så orätvis, hur kan några människor få det där lilla som gör att livet har en mening, vaför kan inte jag få det. jag vill ju så gärna ha det. men men.


nu ska jag ut på cyckel tur men skriver mer sen. puss å kram


Alexandra Andersson

Lilla systet minsta så klart :D men får vell snart en till :)


Du togs ifrån mig så fort.

Du bara försvan det gick så fort, varför vart du tvungen att tas ifrån mig?? Jag var så glad, men nu mår jag bara piss. jag tänker på dig och kommer alltid att göra de. puss puss.

Nu ska jag spakla mera och tapetsera. pyss å kram

Alexandra Andersson.



Sad.

ja inatt fick jag veta en jätte tråkig grej men men, jag kanske kan lösa det ändå. berättar om det sen. men sov så gott vi hörs imorrn. pyss å kram.

Alexandra Andersson.

Rullande dag.

Ja idag har vart en rolig dag, började med att jag vaknade och gick upp och duschade och sen gick jag upp för att kolla vad pappa och anna gjorde för jag vart så himla tvungen att tala om vad som hände igår :P Sen ringde jessie och frågade om jag och mats ville följa med och bowla ikväll för de var ju så himla länge sen. och vi svarade

men jag ska sova nu puss. skiver mer imorrn.

Alexandra Andersson


lugn hemma dag elr kanske inte!!

ja idag var det en sån dag, en sån där perfect lung hemma dag ja nästa halva dagen iallafall hahah ;). Vaknade imorse av att jag hade en sån otrolig huvudvärk, men jag steg upp och gick ett varm i huset. Det var så himla vart och gosiigt över allt för solen lyste in genom alla våra fönster, för dom som inte vet hur jag bor så är det jätte stora fönster överallt nästan :P så det var jätte varmt idag. Sen lagom innan jag tänkte gå och sätta mig i solen en stund ringde Älsklings M och sa att han Pontus och Arvid (M,s Lillebror) skulle åka en sväng till Biltema(Västerås) och frågade om jag ville följa med eller vara sj hemma. Och ja eftersom jag kände att jag inte hade någon större lust att vara ensam hemma så hoppade jag in i duschen och packade jag väskan och följde med. På vägen till västerås pratade vi om en rad olka saker, gud va vi skrattade, skrattar faktist lite nu när jag tänker på det. Vi lyssnade även på radio på vägen dit men efter ett tag lessnade jag på det så jag tog fram min Ipod som jag så smidigt och smart hade plockat ner i väskan innan vi åkte, så jag satte lurarna i öronen och satte mig skönt och tillrätta på min plats och lutade huvudet tillbaka och kände hur solen värmde genom vindrutan, jag satte på musiken och blundade. Éfter bara en kort stund var vi framme. jag hade visst sommnat till lite där till den varma solen och den underbara musiken, vi parkerade och gick in. Mats handade lite grejor som han behövde och även dom andra två pojkarna. Jag gick och kollade lite målar grejor när vi ändå var där, men jag hittade tyvärr inte det jag sökte. Vi kanske var på biltema en timma eller två, alltså testa någon gång att åka dit med tre killar alltså dom är makalösa, hahaha. Sen helt plötsligt ringde telefonen det var hemma från pappa som det ringde, det var pappa som undrade om vi skulle kolla på Rally Brudar tillsammans senare och ja tyckte att det skulle vell gå, Så när jag kom hem gick jag hem till pappa och kollade på film med dom, sen gick jag hem till älsklingen som väntade så snällt. När jag v'äll kom hem ringde Gerry the man och frågade om vi skulle äta kina mat tillsammans så jag pratade med M och han sa att han tyckte att vi kunde göra det. Så jag och M gjorde oss iordning medans vi väntade på sys) sen åkte vi och hämtade kärra Johanna som ville vara med oss idag. Vi åkte hem till gerry och lämnade jessie och johanna och sen åkte jag och M för att hämta maten i stan. När vi kom hem till Gerry åt vi tillsammans och pratade, det hela slutade med en trött sys som somnade på soffan efter den tuffa gårsdagskvällen och gerry med. johanna och jag hjälptes åt i köket och M satt framför datan och kollade ny bil :D måste ju ha det med nu. Sen var alla så pass trötta så vi åkte hem. Nu sitter jag här ska skicka in en jobb ansökan nu och sen ska jag vell sova.
Jag hoppas ni där ute har haft en lika bra dag som jag, men nu ska jag sova men ha en fortsatt trevlig natt, hörs snart pyss å kram på er gott folk. många kramar

Alexandra Andersson (om 3 korta månader Alexandra Hjalmarsson)


ljus i mörker hemma,



En vanlig dag hemma.

Ja idag har jag tagit det rätt så lungt iallfall var ute lite, hoppade stutts matta med ica. Sen var jag hemma och kollade på Bring it on =) alltid lika bra. sen målade jag lite miranda björnar oxå. så nu sitter jag och kollar på en dinsey klassiker, alltså jag älskar verkligen dinsey filmer, haha kan nog alla ord haha :D  Medans mats ligger brevid och snarkar så fint haha :D
Pratade lite med en underbara H idag med :D :D gud va jag älskar dig tack för att du finns i mitt liv.Imorgon blir det att köra nästan hela vägen till Enköping med farmor och farfar för vi ska lämna ica till uffe för hon ska till mamma. Men för dom som undrar så bor min mamma i stockholm så vi brukar åka halvvägs.

men men på lördag kanske det blir att åka till camilla eftersom hon ska ha inflyttnings kalas,:D och sen  blir det vell krogen sen och leka rövare.
men imorrn det blir vell att gå ut och gå och sen ska jag skjusa jessie till bussen vid 10 oxå =)

men nu ska jag kolla vidare på intenett efter en ny tv då min och M.s tv har gått paj ?( ursch det var verkligen det sista jag behövde nu att tvn skulle gå sönder har mycket att tänka på endå. men men ska gå nu men ha det så bra pyss å kram

ps föresten bilderna kan se anorlunda ut på eran data och då ber jag om ursäkt för.


Alexandra Andersson.


me
ica minsta syster
malin (kussin) torpet.

Ibland blir det rätt ibland blir det fel !!!

Alltså ibland måste man verkligen skriva så himla rätt.


Men för övrrigt har min dag vart ungefär som vanligt. Jag var ute och köre i K-holm idag med farmor och farfar för vi skulle hämta lilla carolina hos dagmamman, och sen åkte vi till coop för farmor och farfar skulle handla grejor till badrummet. och sen åkte vi runt lite andra ställen, sen bar det hem till morgan och linda för att laga mat till mixan och carolina. sen kom linda hem då åkte vi andra hem. Sen var jag snäll och för första gången i mitt liv bakade jag pankakor till M eftersom jag sj inte tycker om pankakor, så jag var snäll och gjorde blåbärspankakor, :) tyckte dom vart rätt fina faktist för att vara första gången, hahah jag kom liksom på mig sj jag har lagat massa konstiga och svåra saker men jag har aldrig gjort pankaka haha =).
Imorrn blir vell dagen som det brukar tänkte gå ut och cykla lite =) kan liksom inte gå just nu har så himla ont i fötterna igen, så ska ringa läkaren i veckan oxå, och sen ska jag även ringa läkaren om min mage, kan liksom inte äta någe längre,, allt bara kommer upp efter några min, Ska vell försöka redigera lite bilder på malin med som blev tagna på påskhelgen på torpet, alltså jag behövde verkligen träffa dom nära och kära igen. + att jag ska försöka få klart på inbjudningskorten men det e så tråkigt att sitta och göra dom sj för de tar sin lilla tid detta.  men men måste bli klar med det innan första maj för då ska dom ligga på postlådan.  men men.

Jag hoppas verkligen att det är så den här gången. vore så skönt att verkligen få svar på de hela, jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det e så. men nu ska jag fixa lite andra saker innan jag går och lägger mig. pyss å kram

en sen sommar kväll på vårt underbara torp nere vif badet :D <3<3
miss you guysmiss you so mutch,, i need you so mutch right now.

Familje Träff.

Idag åker vi till torpet för att ha en familje träff underpåsk dagen. ska bli så himla skönt att komma bort från allt ett tag och bara andas ut tillsammans med dom man älskar mest. + att min älskling ska följa med och tycker det ska bli så himla skönt att han ska följa med. 

Jag börjar bli så himla less på dig, du vill aldrig vara med oss längre man ringer och pratar med dig men sen skiter du bara i det. Bara för man har fler kompisar behöver man inte strunta i resten, men men, och du kommer till oss när du inte kan vara med dom andra då passar helt plötsligt vi, äsch jag orkar inte klaga mer på dig,

men nu ska jag fortsätta packa väskan ska snart åka, pyss å kramljus i mörker hemma,

Underbar vän :D

Jag har en helt underbar vän som heter NATHALIE;E som gjorde min snygga desing. men jag lovar er hon är ännu bättre än vad hon visar. jag e glad att jag känner henne och är hennes vän.

men nu ska jag kolla på sex and the city sen ska jag sova puss å kram och stort tack till Nathalie igen, pyss på er.

Why do i feel this way in my heart???

jag kan verkligen inte förstå jag är så frustrerad vet inte vad som kan göra saken bättre elr sämre just nu, vill bara flytta härifrån långt här ifrån.  men nu ska jag sova ha det så bra undertiden.

en sen sommar kväll på vårt underbara torp nere vif badet :D <3<3 

RSS 2.0