Fota lilla syster igår.

ja igår ringde min söta lilla syster ner till mej och frågade om jag inte kunde fota henne och klart jag kunde de, fast man e ju inte speciellt duktig men man måste ju lära sig på ett elr annat sätt.  bilden kommer vara med idag :D
puss å kram hörs sen :D


Lilla systet minsta så klart :D men får vell snart en till :)

Då-nu-Föralltid

Tre viktiga ord

för mig betyder dom orden så mycket, jag älskar M så himla mycket. och vi har genom gått så mycket tillsammans dom här fina 4 åren och, och som dom tre orden kommer du och ja vara DÅ-NU-FÖRALLTID.-


trevlig middag :D

ja igår så hade vi Farmor & Farfar, Pappa,Anna och Ica, Jerry och Jessica över på middag hemma hos mig och M. Vi lagade ordning tacos och åt tillsammans med alla. Det var mycket trevligt,  I lördags åkte Micke, Caroline, Mathias, Jerry, Jessie, Kim, Martin, Jag, Johanna, och Pontus till Boda Borg det var en mycket trevlig dag och vi hade väldigt kul. vi delade på oss och bilade tre lag, Jag, Johanna, Caroline och Jessie var i ett lag och vi vann :D hihih sen var det Mathias, Micke och pontus i ett lag och dom var oxå skit bra. :D sen var det Kim, Martin och Jerry ett lag.och det kanske inte gick så jätte bra för dom. hiihih men alla var glada och nöjda. 

Jessie och Jerry kom hem förra veckan från thailand och var jätte bruna och fina. och jag fick en ny jätte fin bikini av dom och mats fick en jätte fin t-shirt. ica fick en fin hiphop keps som hon så gärna ville ha :D pappa fick en motorcykel i trä.

igår städade jag och M tillsammans hemma och det vart jätte fint vi bytte gardinerna i köket vid matbordet och i vardagsrummet. och det jag tyckte vart bäst.  M tyckte nog med det tror jag. men nu ska jag kila vidare och göra lite grejor som behövs:D puss å kram hörs snart..


hejsan, det var ett tag sen.

hejsan förlåt att jag inte skrivit på länge men har inte mått så bra den senaste tiden. men nu ska jag gå och sova kan skriver mer imorrn och då har jag saker att berätta :D puss å kram godnatt

ensam hemma.

ja du nu sitter jag hemma hos mormor och morfar helt sj för dom är och tittar på min kussin som  spelar bandy. just nu gör jag ingenting, jag bara sitter och kollar på mitt favorit program Medium hihih xD tittade precis på Alnda plygplats fär jobbar min mamma bara för dom som inte viste. xD jag pratade med min lilla syster idag :D hon hade det så bra i thailand underbart rättare sagt. gud va jag saknar henne och gerrry. men dom kommer ju typ hem om 11 dagar elr nåt.

men nu ska jag fortsätta med mitt puzzel och prata lite med nattiz puss å kram hörs imorrn.

kännslor.

ja du känslor, vad ska man säga om känslor mer än att vad vore en människa utan sina känslor, men att man ibland kan känna som man kunde vara utan dom. Känslor kan göra ont, känslor kan vara vackert. känslor kan vara besvärligt känslor kan vara bra. ja du vad ska man igentligen säga om känslor.

Ja idag har jag städat och hållt på med papper ännu en dag i denna vecka, jag älskar att jobba har jag kommit underfund med. Det är så stilsamt att bara få jobba och känna att man gör en liten nytta i denna värld som nu inte är så ofta som jag känner. Just denna vecka känner jag mig som en halv människa när jag vet att min älskade sys är på andra sidan jordklottet typ. :( gud va jag saknar henne. och speciellt när man vet att hon ska vara borta hela nästa vecka med. ursch ursch.
Mamma ligger i soffan och halv sover gud va tråkig hon e då! hon har vell städat många flygplan idag :P stackars lilla mamma.

jag hoppas verkligen att man andra lilla dröm som jag har kommer att gå i uppfyllelse nu. jag skulle nog vara den mest lycklga lilla alex på jorden om ja fick de svaret. men nu ska jag kila vidare. puss å kram ha det så bra.///Alexjag bild tagen av nattiz

hej då och ha det så trevligt.

ja imorrn åker min älskade sys och gerry the man till thailand i två veckor så jag kommer inte få se min syster på 2 veckor jag kommer vara helt borta i huvudet på två veckor nu .=( jag kommer sakna henne som fansen och gerry med förstås han e för underbar. Fast jag åker med dom till arlanda imorrn och vinkar av dom och sen ska jag jobba lite tillsammans med mormor på hennes företag, sen veckan efter åker jag ner till skara igen. :D :D trevligt trevligt.

idag var sys och gerry och jag till staden och handlade lite, gerry var in på apoteket för han skulle handla lite saker som dom skulle ha med sig till thailand. och medans gerry var på apoteket så var jag och jessie in på hm och kollade runt lite. sen gick vi in på cubus för jessie skulle handla lite tvål och sånt som hon skulle ha med sig och sen handlade hon en vatten fast maskara på kicks, sen var det även en fika på ecpresso house elr hur det stavas. sen åkte vi hem och var hemma hos gerry och åt korv,bacon och potatismos med lite stekt lök och paprika, sen satt vi mest och pratade och sen kom kim så drog vi ner till sjön och sladdade runt lite. sen efter det åkte jag och jessie hem för johanna kom sedan för vi kollade på en film innan jessie ska åka, sen åkte jag och jessie till farmor för hon ville träffa jessie innan hon åkte, och då fick vi fika och sen kom mats och sen tittade vi alla på beck, trevligt så vi kom hem för ca en timme halv timme sen kanske.

jag hoppas verkligen att det är så, att det kommer bli så, =)

nu är det nästan bara 4 månader kvar till bröllopet står :D jag längtar så mycket. men nu ska jag gå och sova så får alla ha det så bra så ses vi snart kanske. puss å kram
och en bild på sys blir det <3<3älskade lilla syster idag :D 01/2-09 puss älskar dej

RSS 2.0