Glöm inte ! du är någon!!

Hej..


Idag, just i denna sekund, fällde jag en tår, en tår av lycka men samtidigt av vrede och ångest, jag fick tillbaka den där känslan av att jag inte är någon, jag började skaka och gråta hysterisk, jag viste inte vem jag var eller vart jag var. Jag tog en penna och skrev det det jag kännde då, och la det i min låda som det står IMJUSTNOBODY, Och sedan satte jag mig ner i sängen och kurrade ihop mig med tänke och kuddar och skrek så högt jag kunde , samtidigt som jag grät hysterisk. När jag sedan börja lugna ner mig tog jag en till lapp och skrev sedan ner saker som folk sagt till mig, och då menar jag bra saker. och försökte själv försöka komma på bra saker om mig själv, vilket inte alls är så lätt när man känner att man är ingen!! sedan la jag ner den i min andra låda som jag skrivit IM SOMBODY. och sedan satte jag mer ner och försökte andas och att få tillbaka det lung som jag behöver för att klara av dagen. eftersom den ännu inte är slut. Sedan började jag igen tänka vad kan jag använda denna känsla av. jo om jag kanske skriver om hur jag gör när jag känner att jag ger upp, det finns inte möjligheten till att må bättre än så här!! det blir bara sämre. NEJ jag skriver om det för er, jag hoppas att någon annan som känner sig som jag att man inte är någon fast man igentligen är någon. Jag säger nu till er, gör två lådor en som dom dåliga tankarna är i och sedan en som dom bra får ligga i.  Min dåliga låda har jag målat svart och skrivit med vit text och den bra lådan är Rött och det är för att kärleken. sedan skriver jag lappar och lägger ner, det kanske inte känns som det hjälper men det hjälpte mig ett tag, klarar man inté av det, utan verkligen är på väg att ge upp. var inte rädd för att skriva till mig eller söka profisonell hjälp det är inge fel. jag gjorde det jag gör det fortfarande. men jag finns även här!! några knapptryckningar iväg.

Kom ihåg: DU ÄR NÅGON!!


me

Torsdag

Hejsan.

Idag är det torsdag, och jag tänkte då, OJ vad dagarna flyger förbi, varför måste det gå så fort. :(. Men men Imorgon bär det av till Mamma eftersom min älskade lilla mamma fyllde hela 40 år i tisdags :) så det blir fest. Idag har jag även passat på att gå och hälsa på min minsta lilla syster ellen. hon är för go :)Men nu ska jag försöka göra mig iordning :) ska ju faktist vara med D idag :) hon kommer hit :)hurra :)

kram kram

lyckta

Besluts Ångest!!

Jag vet inte vilken jag tycker om bäst!! :P kanske ni kan säga vad ni tycker.??


 Förlåt att det blivit så många korta inlägg idag... men ja kanske försöker få ut något som jag inte vet vad det är en. Grattis också till min syssling fredrik som fyller 19 år idag :)

svartvit
me

Hemma igen :)

Hej.

Nu är jag hemma igen :) vi åkte ju till farmor och farfar och vart bjudna på mat, det var väldigt trevligt :) tack så mycket. Nu sitter jag och M och kollar på efterlyst :P hm att folk kan begå sådna saker.,,,

imorrn blir det factory outlett med D och hennes 2 mindre bröder :) ska verkligen bli trevligt :) men nu har jag så ont i kroppen att jag inte klarar av att sitta framför datan något mer idag :)

men många kramar från mig// Alex
bamse


Min egna lilla Bamsebus <3

Hej igen.


Oh jag satt och tänkte tillbaka nyss på när vi skaffa våran lilla bebis bamsebus :) det var nog en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv :) usch fäller någon tår (ler). Jag och M vill ju skaffa minst 1 till men får ja bestämma så blir det nog 3 till :) men ska snart åka till farmor hon skulle bjuda på mat idag :) :) mums. Älskar min famor :) men skriver mer sen om jag får fart på internetet :P det kronglar :P många kramar så länge.


älsklingarBamse bus tillsammans med M :) när han var hela tio veckor gammal :) nu är han 22 veckor :) min egna bebis och gullegris.


ont i armen :P

Hejsan.

igår var jag och tog Influensa A spruta även kallad Svininfluensa sprutan. Jag fick en kallelse från sjukhuset om att jag tydligen låg i riskzonen så det var rätt skönt att få ta den. Jag kan bara säga att jag har skit ont i armen idag, man kunde tydligen ha det efter. jag sa bara JAHA. nog om det nu.
Igår fyllde min Älskade mamma 40 år grattis till henne, det blir fest på lördag :).

Idag blir det mer renovering :) tapeten är uppsatt jag hoppas verkligen att golvet blir klart innan helgen :) sen är det bara tapeseringen i vardagsrummet utöver fond väggen kvar :). Sen börjar det bli dags att ta tag i köket :) vi har så många ideer, så det ska bli riktigt kul att få ta kort och visa er när det är klart, så nu får säga vad ni tycker.

På söndag blir det filmis med världens bästa :) men nu ska jag kila ut med bamse bus, många kramar ¨så länge.

kram kram


tapetserat :)

idag har vi äntligen tapetserat fondvägen :) men det är en sak som gör mig ledsen men det orkar jag inte ens ta upp nu, men nu ska jag ner i sängen och sova lite :) kramar

ImJustNoBody

Det var så jag kännde mig när jag gick i skolan!! jag har snackat med er förut om hur jag kännde mig när jag gick där. men vet ni ibland kan livet bli så mycket bättre om man bara ger upp, och går undan fast det igentligen inte är du som ska göra det, men ibland kanske det är det enda som hjälper, och ibland kan det bli så att det är först då du kan andas, det finns liv efter det.

Idag fortsätter renoveringen här hemma golvet läggs och idag köpte jag en ny tapet som ska upp som fondväg, så detta blir la bra till sist :) men nu ska jag äta en sen middag tillsammans med M i en paus mellan renoveringen :) kram kram så länge.

minnen.

jag hittade min gamla mp3 som jag kanske hade i 7-8-9 haha :), tänker tillbaka och ler, + att jag hittade en låt med Michael buble :) jag älskar honom hans röst får en att vilja dansa :). synd att M inte kan dansa så bra xD hahaha. Men det finns en låt med michael buble som jag verkligen älskar och den heter crazy little thing called love:) men nu ska jag försöka sova lite synd att man inte kan ha visa låtar i ipoden :P usch :P men god natt

Lägga nytt golv!

Hejsan.

ja som sagt, lägga nytt golv det har jag och M gjort i hela huset :) fint lite halvmörkt klickgolv :) det var så himla fint. Och sen köpte vi lite andra grejor hem oxå, så det kommer bli så fint sen :)
Idag lagade jag tacopaj till mat mmm vad gott, men nu kan jag tyvärr inte skriva mer ska upp och göra lite ärenden imorgon så måste vara pigg :) många kramar från mig :)


Härlig känsla!! <3<3

Hejsan på er alla.


Idag har jag en sån bra känsla i kroppen, dagen började med att jag vaknade brevid M som hållde om mig och pussade mig på axeln :), sen åkte M iväg för att jobba och så ringde pappa och fråga om jag hade lust att följa med till Julita gård som ligger några kilometer ifrån oss :) så vi åkte ner till julita gård och gick på Julmarknad lite tidigt jag vet men gud så mysigt och härligt det var. Nu vill jag bara att det ska börja snöa så jag kan springa ut och slänga mig i snön och bara känna flingorna mot mit ansikte :) JAG ÄLSKAR JULEN <3<3. Men men nu ska jag kila vidare men vi hörs sen. puss å kram fortsatt trevlig lördag. //Alexandra.H


julmarknad


Fredagsmys med familjen.

hejsan alla glada!!   Idag ´byggde jag och M en sak till mig om det blir bra ska ni få veta vad det är :). Sen var jag med älskade lilla farmor till jula och handlade konsoler till deras varmluftpump elr vad det nu heter :P. När jag kom hem så satt jag hemma sj eftersom M jobbar natt!! :( tråkigt. Sen så gick jag hem till pappa och hälsa på fick då lite tid med minsta syster ellen, så jag fick bytta hennes blöja och även sätta på henne, hennes nattkläder :D och hon luktar så gott :) <3<3. Sen skrev jag även i hennes Min första bok :) vi syskon har en varsin sida att skriva en hälsning på :) så jag skrev och skrev... Och efter det var det dags för tacos med la familja, som består av Pappa, Anna och syster Ica. Jag vill även passa på att säga grattis till min andra syster Jessica som idag firar 1år med hennes pojkvän :) <3<3 många kramar och grattis till er.

Sen så ringde M till mig och sa att han slutade tidigare eftersom han idag började tidigare. :). så när han kom hem tog vi bamse och åkte över till älskade farmor. så vi fikade med dom och pratade lite allmänt och kollade i deras extra rum som dom håller på att renovera. mycket fint blir det, vill ja lova.

Och jag måste även tala om att jag väntar på en sak och jag ska lägga in bild på de. :) oj oj vad glad ja blir :) men nu ska jag inte prata så mycket för jag ska göra en grej med M. och kolla klart på en film som jag tittade på för ett tag sen, har haft så mycket att göra.

men puss å kram på er alla och god natt och sov gott/// Alexandra.H

yes

tårar på min kind

Patrik Henrey Hughs

Alltså jag började stört grina när jag såg denna kille på tv, Han heter Patrik Henry. Jag grät så mycket att jag skakade, jag skakar fortfarande lite och tärarna ringer. Denna kille sitter i rullstol och är blind men spelar piano och jag lovar han sjunger så underbart.  och han är en sån förebild. jag är helt skakis kan inte skriva mer än att han är helt FANTASTISK.


Arbetsförmedlingens kallelse.

Igår fick jag ett brev från arbetsförmedlingen (kallelse) om att jag skulle gå på ett gruppmöte om massa information så jag ringde sys och frågade henne om hon ville följa med och det gjorde hon, det  var ju inte så farligt eftersom hon ändå är inskriven.  så efter det så gick vi till farmor och åkte till coop och handlade. sen åkte vi hem, sen när jag kom hem hoppa jag in i duschen och tog mig en jätte varm dusch :) och nu sitter jag här med en ryggvärk som är så intensiv :( usch men men. nu ska jag kila vidare hörs sen :)


puss å kram

Alexandra

En dag på stan!

Hej..

Idag var jag på stan med sys hela dagen lång :D det var verkligen kul länge sen vi gjorde något sådant. jag handlade 3 nya diadem ett senapsgult, ett svart och ett nytt vit :) så nu har jag några igen. funderar på att gå och köpa några till sen :) i rosa och lite så. Sen köpte jag nya ansiktprodukter och även present till mats lille bror som fyllde 16 år idag :) grattis grattis :). sen åkte jag och handlade mat och hundmat :) men nu ska jag kolla klart på csi puss å kram så länge.



AlexandraElinHjalmarsson

Namn: Alexandra Elin Hjalmarsson
Född: Stockholm år 1989
Stjärntecken: Den listiga Skorpionen
Intressen: Bilar och motorer, fotografera, måleri, pyssel och mycket mera som ja inte orkar skriva! ;)
Ord som brukar komma ur min mun: Jag är inte den som e den!! & Traktor service här :D

Pluggar eller ej:
Jag väntar på svar från Komvux för att läsa några kurser sen kommer jag söka mera kurser sen :) och sen söker jag även extra jobb, deltidsjobb :)

Hur mitt liv annars ser ut i dagligton:
  Jag är gift med min man Mats så kallad M. Vi bor i ett litet rött fint hus på landet tillsammans med vår sanktbernhardshund Bamse. Jag umgås mycket med kompisar och njuter av varje dag som går. Planerar att snart åka på bröllopsresa till Thailand :) och njuta av den varma solen. Oj glömde tala om att jag är en mycket glad och busig person ;)

Puss Å Kram från mig.... 

ps: glöm inte ATT ÄLSKA GLÖMMA OCH FÖRLÅTA , DET ÄR LIVETS STOA GÅTA! <3 ds:


Början av en ny helg.

Ja idag är det fredag, det är början av en ny helg! Idag ska jag och M åka halvvägs för att lämna ica till mamma + att då får med oss malin hem :). Sen ikväll ska dom andra + malin gå på bio jag och M kunde tyvärr inte följa med pga visa saker. Istället så ska vi åka hem till D hon ska ha fest imorgon så jag ska hjälpa henne och städa, så snäll jag är :). Alltså jag måste bara säga det, GUD va kallt det börjar bli om dagarna, idag regnar det och 'är verkligen svin kallt ute. Så jag tände en brasa, medans bamse bus ligger och tuggar på sitt tugben.

Inatt kunde jag inte somna så jag gick och satte på tvn och slog igång datorn, och det var då den där tanken slog mig, jag är verkligen olycklig över en sak,  en sak som jag inte kan göra något åt, men samtidigt som jag är så jätte jätte lycklig över vad jag redan har, Jag har världens finaste Man jag har en så himla go och min bästa vän i form av min busiga lilla hund. Jag har inte så många vänner men dom som jag har är dom bästa. jag har ett hem jag har min frihet.  Hur kunde jag ta mitt liv för ingenting, hur kunde jag klaga så mycket hur kunde jag vara så missnöjd, och vet ni vad jag tar tillbaka det, för jag har så mycket att vara tacksam över.
Jag önskar ibland att folk fick se vilka prövningar som träffar M och mig varje dag, hur mycket vi kämpar för vårat liv, ni har inte en anning om hur tacksama vi är för det vi har. och med det menar jag inte att vi bråkar för det gör vi verkligen inte, utan andra prövningar som kanske ni tar för givet. det jag vill komma fram till att oavsätt vad som händer tro på att det finns en mening med det, att det kanske inte är för att förstöra utan mer för att hjälpa. Tro mig jag vet hur svårt det är att tro på det, jag har inte heller trott på det, varje sekund varje minut, men jag lovar att jag försöker varje dag.

Nu ska jag kila vidare ett tag men vi hörs senare. Puss å kram // Alexandra.H

piano

kunde inte sova!

Ja nu sitter jag här igen, jag kunde inte sova. Jag gick och la mig men kunde verkligen inte somna så då vart det tv,n och Criminal Minds och Datorn. Som sagt nu sitter jag här igen, Jag måste bara fråga er en fråga!? har ni någon gång kännt er som att ni verkligen vill göra något ni vill verkligen göra den lilla grejen men inte orkar eller att det bara tar emot på något sätt. så känns det för mig nu, jag vill verkligen göra en sak bra, men det går inte. Jag var glad idag, det glömde jag berätta förut, jag hittade en låda med alla gratulations kort från bröllopet! så jag plockade fram lådan och började öppna kuvärten :). Jag hittade så många fina kort och så många fina hälsningar. Sen hittade jag även vårat vigsel bevis och min tiara :).

Men nu ska jag försöka somna :P jag har så ont i nacke och rygg så jag måste verkligen sova. men god natt och sov gott :)

systersyster ica :)

Vad dagen erbjöd.

Tänkte bara försöka skriva lite om vad kvällen har erbjudit :)

Vi vart som sagt bjudna till mina svärföräldrar på middag idag eftersom mats syster fyller år snart :) det var mycket gott tack så mycket. Sen efter det så åt alla efterrätt tillsammans det blev fruktsallad och glas med te och muffins :D mmm. tack tack. Jag och mats bestämde lite löst att vi ska åka och hälsa på mats syster och hennes familj i finlad någon gång vid årssiftet :P  ska bli trevligt :) men men. NU lägger jag in en bild sen ska jag kolla på CSI mitt favvo program :) puss så länge. skriver mer imorrn :) fföresten vart lite foto med lillasyster Ica idag :D

ps: imorrn blir det hård tränning :) ds:


light

solen lyser denna dag.

Idag är ingen bra dag, rygg ondan ger sig inte, kan knappt röra på sig. Men men man ska inte klaga det finns dom som har det värre än jag. Idag lyser solen ute, var ute och gick runt huset :) skönt ska även gå upp till oskarsberg :) Mats syster fyller snart så vi ska dit och äta middag med hela familjen :) ojoj. Ska vell försöka göra lite grejor här hemma. men skriver kanske senare. puss å kram.


lyckta

pain!!

Ja idag har inte vart en lätt dag, Jag har så ont i ryggen jag kan knappt resa på mig om jag sätter mig i soffan :P uscha men nu ska man inte klaga över de. Annars har den dagen vart rätt så bra. jag fick gå ut och gå själv idag :P M vart försenad från jobbet, Men nu är kl så mycket att jag helt enkelt inte orkar skriva ett långt inlägg idag :P jag skriver imorrn om jag får tiden över. tack för mig.



ellenMinsta syster Ellen.
frostDet börjar bli vinter nu :) frost.
ica ica (syster) spelar piano. :)

En bra dag.

Idag har som sagt vart en bra dag, jag började dagen lite segt eftersom jag inte mår så bra, har vell åkt på någon influensa eller nåt sånt. Sen vill ja säga till nattiz grattis :). Idag var det The Mentalist :) ihihih :) men nu e så jag så trött att ja knappt kan skriva, men god natt.


blad

Här kommer bilderna jag lovade :)

bukettenmin fina bukette och nalle som M fick.
nu är det över :(vi vid festlokalen :)
gästeralla 115 gäster :)
bild ris kastning utanför kyrkan.
vivi :)
dåligdålig kvalite men vi vid mottagnigen efter foto.
handhåller handen under vigsel akten :) <3

När tiden rusar förbi och tankarna far.

Idag är en ny dag, idag var en bra dag. Dagen började med städnings som vanligt, Jag menar har ni som flyttat hemifrån tänkt på hur mycket saker som händer så mycket saker att göra men så lite tid. När man bodde hemma kunde man ha hur mycket tid över som helst men nu tiden bara rusar förbi en, och då tänker man jag som nyss gick upp och ser nog rätt så förvånad ut. Men som sagt dagen började med städning av hela huset sedan satte jag mig ned i fotöljen med datan framför mig och spelade lite yatzy, tänkte att jag hinner inte så mycket innan sarah kommer hit. För er som inte vet vem Sarah är. så är hon tillsammans med M,s Bror Martin. Sarah är en mycket trevlig tjej som man kan prata med dom mest vanliga grejorna med, skönt att ha en person som man kan prata med om almäna saker + lite mer privata saker, tänker inte nämna vad, för det tycker ja inte att jag behöver tala om just för tillfället, kommer kanske senare. Som sagt, satte mig ner framför datan och han precis på börja en omgång yatzy sen kom sarah, jag avslutade spelet och bytte om. Sen gick vi ut och gick en promenad på ca 4,5 km, en bra tid det vart :) vi gick och pratade om lite privata saker lika så helt almäna saker. Sen när vi kom hem så vart sarah tvungen att åka hon skulle tvätta och sedan skulle hon och martin åka någonstans kommer inte riktigt ihåg var, men men, kan ju inte komma ihåg allt. Jag gick in och fortsatte att städa lite på diskbänken som jag hade struntat i innan. När detta var avklarat satte jag mig vid tvn nöjd över vad dagen än hade bjudit på. Jag satt en stund innan jag gick upp och pratade med Anna och myste med lillasyster Ellen, som döps på Lördag :). Sen gick jag ner och satte igång med att baka en kladdkaka, M hade försökt att baka en kladdkaka för någon veckan sedan och den hade blivit bränd på toppen och helt rining inuti xD haha stackarn. Så jag hoppades på att min skulle bli lite bättre, och tur som jag hade vart den rätt bra. Ni förstår våran ugn håller på att avskeda sig, den är så himla dålig nu så det är inte sant. När jag bakade bullar tills att jerry fyllde år så stod bullarna inne över en timme utan att bli brända, farmor hon var helt i chock kan jag tala om. Så jag vart väldigt glad när kladdkakan vart bra för jag bakade den med mina sista två ägg. När jag var klar med detta så diskade jag igen, sen satte jag mig ner i soffan och kollade på csi :D jag älskar csi. När M kom hem några timmar senare vid 11 taget började vi prata om att vi skulle beställa mer säsonger av csi och lost. Ni förstår min älskade M hade inte sett lost eller csi när det gick på tv och jag följde dom båda som en galning. Så då passade jag på att beställa hem säsong 1 i både lost och csi. M han satt varje dag efter jobbet och kollade på minst en dvd varje dag :) han var helt inne i dom båda :). Så ni kan ju ana hur glad jag blev när han sa att vi skulle beställa båda två i säsong 2 :) hurra :). Idag har vi även suttit och planerat lite inför min födelsedag, Jag blir ju hela 20 år gammal den 17 november. Så då funderade vi att hitta på något roligt. Nu har vi äntligen kommit fram till vad, men det får vara en hemlighet tills allt är fixat :).
Just nu sitter jag och kollar på Änglar och Demoner :) den är bra spännande :D. Det är nog den 6e gången denna månad jag har tittat på den, haha jag vet. Men vad tusan man lever ju bara en gång. M och Bamse ligger båda två här i sovrummet och snarkar ikapp :P ja alltså jag sitter med datan i knät orkade inte sitta vid skrivbordet helt ensam när det är mörkt och så. Imorgon börjar dagen men en promenad på ca 1 mil :D sen blir det till att börja baka Elllens doptårta. jag ska försöka lägga upp en bild på dopet och på tårtorna om jag kommer ihåg så att säga, annars får ni vell påminna mig om ni vill se :). Men nu ska jag ta och stänga av datan och krypa ner under täcket. Idag blev inlägget ett väldigt stort inlägg. Det har det inte blivit på ett tag, men har inte haft tiden.

Men puss å kram på er och sov så sött. dröm sött.
Kiss and godnight //A.H


blomma



Vad som står på schemat idag :D

Ja dagens schema ser ut så här.


-plocka ut diskmaskinen
-plocka in diskmaskinen
-gå ut och gå 8 km rundan.
- 1 timmes cykling på tränninscykel.
- sen ska jag vell försöka göra situp.

sen är det att laga mat och sen åka och handla grejor till ellens doptårta :) men nu ska jag ta tag i den första punkten :)


blad

light game

light game.


light

Jag vet inte vilken jag gillar bäst!!


Vilken tycker ni bäst om nr 1 elr nr 2.


jag var ute på promenad tyckte verkligen att denna lilla grej var så vacker.

Idag blir det lax och potatis.

Jag hatar att komma på rubriker för ja är så himla kass på det, så jag väntar ett tag på att skriva det xD. Idag ska jag laga Lax, Potatis med sås och ärtor. Lax och potatis är en av mina och M,s favorit matträtter. Idag har jag inte mått så bra jag har haft ont i halsen men det fixade sig med lite varm oboy. Nu sitter jag här framför datan, Kollade mina mejl och nu ska jag snart kolla på hells kitchen, synd bara att M inte är med för han tycker så mycket om det programet.
Jag och lillasyster har kommit på en jätte rolig ide som vi ska försöka fixa i helgen :) roligt.

Men nu ska jag börja med maten :) vi får höras senare :) många kramar

A.H

svamp

RSS 2.0