Boktips.

hej och godkväll.

japps, idag har jag inhandlat lite nya böker. tänka visa er vilka.


böker-


Snälla pappa nej.

Stuarts högsta önskan var att hans styvpappa skulle älska honom, Men han fick veta att han var för styg för att vara värd att bli älskad.

När David Howarts sattes i fängelse för att ha sexuellt utnyttjat stuarts systrar insåg ingen att han även utnyttjat stuart, fören den dag då stuart slog tillbaka på det ända sättet han kunde och viste.

Inspärrad.

Av Teresa Cooper

Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.

Text lånad från: http://www.internetbokklubben.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0