Done..

Mats systerson Åke.

Det var nämligen för denna lilla krabbat vi flög  över till finland i helgen som var. Vi tog flyget över den 24/9-2010. För att vara gudföräldrar/ faddrar åt denna lilla söta bebis som fick Namnet Åke Einar Sauukunen(Stavning efternamn). Det var hur härligt som helst att vara i finland, jag trivs så bra med M,s släkt, dom får en att slappna av och kunna njuta av det lilla. Det var även jätte härligt att träffa alla andra barn, men även Ann-Marie, Harry, Anna, Kirsthi, Timo alla andra underbara människor där borta. Man träffar ju inte dom så ofta, eftersom dom bor så långt iväg!. Men nu fick vi äntligen träffa dom igen =) <3. 
Det var även första gången jag flög i mitt liv, Och jag kan säga att jag njöt av varje sekund. Jag har aldrig sett något så vackert, som när planet kom över molnen! man såg moln täcket som låg stilla och mjukt men såg solen som lyste i vackra färger och man bara kännde ett sånt lugn, och lätt sig drömma iväg för en stund.  

Men innan vi drog till finland åkte m och jag till en speciall klinik i stockholm för ett av mina problem jag har. Personalen var jätte trevlig och gjorde verkligen så att man kännde sig lugn, Jag vart verkligen nöjd med både service, hjälp och personal där! att jag bestämde mig för att forstätta gå dit. Jag kommer att berätta mer om detta när jag känner att jag är redo att dela med mig av det, då detta är ett väldigt känsligt ämne för mig. Men när det känns bra så kommer jag att dela med mig av det. =) jag hoppas att ni respekterar detta och inte blir allt för sura på mig ;).

men måste också berätta om en grej som hände när vi kom hem. Jag gick upp för att hälsa på pappa med familj och när jag kliver in genom dörren så kommer minsta syster ellen springande med armarna i vädret. Jag tar upp henne i famnen och får en kram och världens blötkyss. Sen börjar hon bubbla som bara den, Jag kunde inte låta bli att fälla några tårar samtidigt som jag skrattar av lycka. Jag kan inte förstå hur man kan älska någon så mycket som jag gör när jag tittar på den ungen. Jag ska verkligen göra allt för att hon ska vara stolt över att ha mig som stora syster och jag kan lova att jag är stolt över att vara den ungens stora syster. <3.

Men nu ska jag försöka hinna med lite annat oxå, jag hoppas att ni alla männiksor där ute mår bra och är stolta över dom männiksor som betyder mest för er.  många kramar Alexandra.
åke
åke


Syster.

syster ica.

Var med syster ica idag =)

Passionate Love

love

Middag.

Tänkte visa er dagens middag =) Den här rätten är verkligen en av mina favorit rätter, jag skulle kunna äta detta varje dag. =)

Brocoli & vitkåls soppa med kräftstjärtar.=)

soppa =)


beställt och bilder.

Tänkte visa er min klänning som jag beställt för att ha på dopet vi ska på =) jag tycker den är jätte söt =) sen tänkte jag visa er en bild på två knäppgökar som jag råkar älska väldigt mycket <3<3 systerkärlek på högnivå. Men nu ska jag sova go kväller.


klänning
systrar <3


Time!

förstår inte att tiden kan gå så fort när jag är med dig, du är mitt allt och våran bröllopsdag var den bästa dagen i mitt liv, tack för att du finns bakom mig varje dag. och om jag faller så tar du emot mig och reser mig igen, du låter ingen skada mig, tack för att du är du. Du är mitt allt. <3

vi


Road tripp:-)

Hej alla glada!! Nu sitter jag i bilen. För jag och älsklingen bestämde oss för att ta en road tripp som vi ibland brukar göra:-) denna gång blir enkelväg ca 35 mil. Har åkt ca en 4 timmar och börjar få en sån otrolig träsmak i röva:-P men vad gör man inte för att få ha lite kul och för att umgås.:-) så vad beror denna road tripp på?? Jo jag ska bli bil ägare, ja min första bil ska hämtas:-) så jag kan säga att jag ser mycket emot att få se bilen:-) sen är det bara att bege sig 35 mil hemåt!! Fast då kanske denna träsmak har gått över lite granna. Annars då, ja inte så mycket, var och fiskade regnbåge med farfar idag:-) fick en stor fin fisk som jag får tillaga till middag:-) farfar hade oxå turen att få fisk! En defenetiv sak som jag ska göra om med farfar min:-) jag älskar att göra saker med min farfar, han är världens bästa. Och det roliga med min farfar är att våra samtal oftast handlar om bilar men ibland händer det att vi pratar om andra saker så som smink, han vill veta lite och då frågar han.:-) men nu ska jag försöka koncentrera mig på vägen innan jag spyr ner hela bilen. Eftersom jag är så himla åksjuk!!:-S men vad ska ni göra denna fredag? Skriv till mig och tala om vad ni ska göra i helgen:-) ha det. Kramar en förväntansfull alexandra.

syster ica =)

ica

Just nu är jag bra less på visa komentarer. Jag är less på en del saker just nu...blää längtar tills den 23 =)

RSS 2.0