dåligt, ja vet

hejsan. ja förlåt föt en sån fruktansvärd dålig uppdatering men jag har verkligen fullt upp i skola! jag går upp tidigt och somnar tidigt. men nu är det inte många veckor kvar och jag lovar er att ni ska få se mer bilder då- nu måste jag tyvärr gå för jag har lite grejor att göra innan jag somnar. många kramar på er.


colors

summer calls on me <3


s
s

Dax för en uppdatering igen då =)

Hejsan svejsan alla glada människor där ute i vårsolen.
idag är det dags för en ny uppdatering av veckan på skolan. Men innan jag gör det vill jag passa på att säga grattis grattis till min älskling M som fyller hela 28 år idag =) Och jag kan tyvärr inte vara och pussa på honom just nu eftersom jag sitter här i stockholm, men jag lovar att jag ska gott göra honom när jag kommer hem i helgen´, han ska få en super fin present. Men men nu ska jag börja skriva uppdateringen.
03/05-2010 - Dags makeup/Duo, mineral och rouge lärare lillis - JA idag hade vi lillis =) och vi skulle gå igenom dags make up/Duo, mineral och rouge. Det var kul men inte så farligt svårt. Jag fick dagen till ära sitta modell för klassen =) vilket var kul men oxå lite läskigt när en klass på 14 tjejer sitrrar på en. men det var intressant och roligt.

04/05- 2010 - Kvälls/Fest make up lärare olle - Ja denna dag hade vi olle som skulle lära oss om kvälls och fest make up. det var intressant för vi fick lära oss mycket om vad man ska anväda och vad man ska göra för att få en make att se både bra och snygg ut i mörket men oxå hur den ska sitta kvar hela kvällen tex om du ska ut och dansa, du blir svettig och sminket rinner av. Så denna lextion var super kul och jag tror faktist alla tjejer i klassen tyckte att denna lektion var riktigt kul.

05/05-2010 - 20-tal lärare Olle - Ja denna lektion hadlade mycket om hur folk sminkade sig och såg ut på 20-talet. vi gick igenom en massa fakta och kända människor på 20-talet. och denna lektion var inte vara intressant pga av att vi skulle sminka som dom utan även att det var mycket historia oxå, vilket jag tycker om.

06/05-2010 - 30-tal lärare Olle  - Denna dag var mycket rolig och lärorik. vi fick lära oss hur dom såg ut och hur man sminkade på den tiden. en mycket känt person på 30-talet var Greta Garbo, så vi fick plocka fram våra penlsar och smink och sminka precis som greta garbo som igentligen hette Greta Gustavsson. Så alla såg väldigt roliga ut i våra höga ögonbryn och röda läppar och svart sotade runda ögon =).

07/05- 2010 - 40-tal lärare Olle - Som sagt denna lektion handlar om hur människor på 40-talet sminkade sig och hur dom såg ut och så klart klädde sig. Nu är det ju bara torsdag så ja kan inte skriva så mycket mer om denna lektion just nu.


Men nu ska jag fixa lite saker innan jag ska träffa mamma. men alla ni där ute får ha det så bra så hörs och syns vi snart. många kramar Alexandra.ps: bjuder på en bild av min älskling M och bamse bus =) ds:

bamse och M

Ögon make up!

Hejsan svejsan.

ja ni gott folk, nu har min tredje vecka på skolan börjat. och jag tänkte faktist lägga ut smink bild på Anja som jag sminkade andra veckan på skolan.

Sminkningen är en ögon make up, så jag har inte lagt något annat på resten av ansiktet, alltså bara smink på ögonen.

Men nu ska jag springa vidare hejsvejs,


Vad jag använt mig av:

Mus Day time
Mus Foundation
Mus Cover all Mix
Mus Eyepencil Black
Mus Tri Brown color
Mus Cybershadow silver
Mus Microshadow aquarius
Mus mascara max lashes. black

Anja på skolan som jag sminkade en ögonmake up på. :) bilden har en skolkamrat kristin tagit =)


RSS 2.0