Hemgång efter en väldigtfin vecka.

Hej.

Denna vecka på gotland har tillsammans med fina människor vart helt underbar. mycket shopping och godmat,och så klartBra väder hela veckan fram tills fredagen då det började regna. Men med kortspel och lite dricka och annat så är det ingen av oss som klagat eller haft tråkigt. Igår kväll ösregnade det, och så tokiga som vi är sprang alla ut i badkläder och spelade vollyboll =) mycket skratt och många blötta och sandiga bollar senare så stod alla i varsin dusch på campingen och värmde upp sig igen. =) sedan var det kort och yatzy spel som gällde. Kvällen slutade med att alla var helt utmattade efter vollybollen + att alla skulle upp och städa stugan som  vi bott i. Eftersom vi vart tvungna att åka ner till båtkajen där vi är nu.

Ja så nu står vi här på gotlands kajen och väntar på att förhoppningsvis komma med en tidigare båt så vi slipper åka kl 04.00 inatt/morgon. Just nu är Killarna iväg och ska kolla biljetterna medans malin och jag sitter i våran bil och lyssnar på john mayer = <3.

Och förutom att denna dag betyder hemfärd från denna fina och underbara ö är det faktist min och älsklingens bröllopsdag idag =) vi gifte oss för exakt 1 år sedan, då jag tog namnet hjalmarsson. så idag har jag hetat hjalmarsson i exakt 1 år =) underbart <3 och många år till ska vi fira tillsammans =) för det är just det vi ska göra. Fira varje år tillsammans, varje dag, varje vecka, varje månad, för man vet aldrig när man kan förlora det man älskar mest.

men nu ska jag ta och stänga ner och njuta av det sista jag ser av gotland för denna sommar <3 puss å kram hej då från mig, <3

hand


En bild säger mer än 1000 ord.

Bamse bus och älsklingenMina två älsklingar
bamseBamse bus
älsklingen

bilder från veckan =)

syster ellen
smalsundet
gammalros som mirja kallade den =)

En underbar dag med mycket skratt.

Hejsan, eller rättare sagt go kväller.

Idag har det skrattats på hög nivå, dagen har jag tillbringat tillsammans med Jerry och Älsklingen. Vi åkte till standens alla torg och gator handlade lite grejor för att kunna göra en Tonfisk sallad =) som vart jäkligt god =). Sedan tog vi och packade våran sallad och dricka, för att sedan ta jerrys båt ut på sjön. vi åkte först till smalsundet för att sedan komma till belviken, där vi la till vid ångbåtsbryggan där gerda låg parkerad. Vi satte oss vid en bänk i solen och käkade =) vi skrattade mycket åt allt möjligt och hade almänt rikigt riktigt trevligt =).

Sedan tog vi båten till våran ö där vi alltid brukar bada och sola =) vilket vi även gjorde denna dag =) sedan hem och nu har jag och älskligen tagit det lungt ska snart äta jordgubbar med glass =) mums. sedan funderar jag på att kolla på The 4 kind =) men bara om älsklingen vill.

Föresten idag firar jag och älsklingen att vi vart tillsammans 5 år. tiden går mycket snabbt när man har kul =) förutom det åker vi till go

RSS 2.0