Orka :P

alltså jag orkar verkligen inte skriva just nu har så mycket i huvudet, men måste bara säga en sak, ibland undrar jag verkligen hur folk tänker, och även att man kan inte lita på någon än en själv inte ens dom närmaste. Men just nu gör jag ingeting annat än att tycker det är så fantigt istället för att bara säga det rakt ut, du som vet hur jag haft det, det seanste året, men jag fick mig bara en läxa till att man inte kan lita på någon och som sagt mina privata grejor kommer jag inte säga till någon.

Tack för mig.

//Alexandra

Stor passion. <3<3

Alla har vell en passion något som man antagligen är bra på elr bara något som man verkligen gillar. Min är nog film och sång, musik. Idag beställde jag nya filmer gick på 606:- kr uscha mig.... :D men glad jag blir när dom kommer. :D men nu ska jag fortsätta att kolla på flash Dance, pyss å kram så länge.

Grattis och ger upp!!!

jag vill börja med att säga idag Grattis till Anna Hagberg som är tillsammans med min pappa och födde hans lilla dötter i måndags :D så jag säger även grattis till mig själv som har blivit stora syster åt en liten flicka för 3e gången. :D <3<3 hon är så söt och har faktsit vart barnvakt idag då anna vart tvungen att gå ner till sin pappa på lasarettet.

men om något helt annat jag har bestämt mig för att ge upp helt nu...jag ska börja fokusera på andra saker nu, bröllopet kommer ta upp väldigt mycket tid nu denna månad. det är snart bara en mån kvar tills jag blir fru Alexandra Hjalmarsson :D våran ansökan om Namn bytte och äkptenskap gick igenom så nu är det bara fritt fram och gifta oss nu :D ska ringa till linda i helgen oxå och prata med henne om hur många som har kommit med tanke på att sista anmälningsdatumet var 1 juni. och ja just det ska äntligen på provuppsättning den 1/7-09 :D:D:D hurra hurra :D jessie ska följa med mig in och kolla vad dom och jag kommer fram till :D men nu ska jag bara gå på toa igen. sen ska jag krypa ner i sängen bröve M och försöka sova lite. lyckades ju somna en stund på dagen + att jag är så himla ovanligt trött. men pyss å kram'

/Alexandra Andersson
ellen
ellens fötter 

Stora syster för 3 gången.

ja idag blev jag en stolt stora syster för 3e gången till en liten söt flicka. :D anna ligger på uppvaket blev ett akut kejsar snitt, men lägger kanske in bild senare när anna äntligen har fått komma hem för hon blir nog kvar hela veckan ska försöka ta med mig kameran och fota lilla syster :D

puss å kram hej svejs .

syster jessica.

jessie

RSS 2.0