Paket på posten :D <3

ja i veckan beställde jag ett jätte fin halsband. på denna hemsida http://jojo.joona.se/  Lunda är en otrolig smyckes designer jag beställde i veckan ett halsband från henne. detta smycke http://jojo.joona.se/product.php?id=56 .  Jag beställde då med fyra ord. Alexandra, Mats, Hjalmarsson 14/7-05. och det var hur snyggt som helst. och det roliga var den korta tiden från att jag beställde från att det kom hem. glad som jag blev öppnade jag och hittade en liten godis bit och ett kort. och på baksidan stod det ett medelande :) hur jäkla bra som helst så jag tycker alla borde köpa minst ett smycke av denna tjej. tack så mycket Linda för det fina smycket. Jag kommer lägga upp en bild på mitt smycke senare.

Hoppas även att min telefon kommer denna vecka. :D hurra hurra :) så om du vill att ja ska ha ditt nr skriv det till mig :)

Nu ska jag försöka kolla klart på filmen med M för hans pappa var här och kollade på vårat vätten det luktar illa :( och sen ska jag försöka sova lite ska upp tidigt ska till arbetsförmedlingen och sedan till strömsholmsdjursjukhus med min bebis. han har ont i benet :( men tack för mig men besök henne hemsida.

puss puss // Alexandra Hjalmarsson.

älsklingar

tankarna är långt borta.

Tänk när man var liten och man kunde krypa ner under täcket eller en filt, man slappnade av i hela kroppen och mamma började läsa den där sagen, den sagan som var så spännande så att det pirrade i hela kroppen för man ville veta hur sagen skulle sluta. Ibland slutade sagan lyckligt och ibland dåligt, men efterråt så var man så lung i kroppen, ett lugn som nu är så svårt att hitta. ibland önskar man att man fortfarande kunde springa till mamma och be henne läsa den där sagan, så att man fick krypa ner under favorit täcket eller filten som luktade så gott. Tänk om man bara kunde få känna det där lugnet som gjorde att hela kroppen slappnade av och det där häftiga pirret i magen som man nu inte får inte ens när man blev kär....det var ett lugn som man endast fick den där dagen när mamma läste den där sagan. 

Ibland kommer sånna här tankar i mitt huvud, som gör att man börjar tänka på en massa saker som hänt tidigare i livet, visa skänker än ro och visa andra hat eller sorg. Men ibland kan det samtidigt vara skönt att få uppleva alla dom här känslorna igen bara för att vi ska lära oss något av dom. Jag har faktist börjat tro på att vi ska lära oss av varje sak vi gör. jag menar inte då att vi ska överdriva, men som exempel den där dagen då man bråkade med sin bästa vän, att det var meningen att det skulle göra ont, men inte ont för att det skulle göra ont utan
bara att du skulle lära dig av den där situationen, den där situationen som gjorde att du idag blev en starkare och bättre människa,

detta var mina tankar ikväll/inatt!! vad är era denna natt??
Alexandra Hjalmarsson.


nöjd??

ja tror jag vart lite nöjd med lilla sovrummet som vi har hemma. Vi har ju vårat stora sovrum och sedan har vi ett litet sovrum som det förut har stått två sängar, men nu fick ja äntligen det där rycket som ja längtat efter. Jag bad M om hjälp och så flyttade vi in mitt fina stora skriv bord som jag fick av min farmor och farmor när jag fyllde 15, det är i en jätte fin körsbärs färg och skåp och hyllor som man kan ställa grejor på :) så jag vart så nöjd + att vi hade massor av plats över så jag ställde in en bädsoffa, så om vi skulle få främmande så kan man bara bädda ut där. men vi har ju faktist oxå en lill stuga där det står sängar :) men ska försöka ta en bild och lägga in så ni kan få se själva vad vi gjorde i lilla rummet som nu blev ett så fint arbetsrum/extra sovrum. jag fick då även plats med lite av dom fina bröllopsgrejorna vi fick när vi gifte oss :D. men nu hinner ja tyvärr inte skriva mer för jag ska gå och borsta tänderna och försöka att sova lite puss å kram och god natt :D ps fick lite lusta att lägga upp en bild på underbara sys.

kram kram
Alexandra Hjalmarsson.

jessie


puffar och vanilj yougurt.

sitter just nu med vanilj yougurt  och puffar :) och tittar på project runway och ska vell försöka gå ut med bamse snart :) men skriver senare. om tid finnes kram

ja härliga vågor.

ja dag var jag och mats joel och maja ute och åkte båt på mälarn. ingen höjdare precis. Vi hade sovit ute på en ö och tyckte vid halv 10. att det var dags att dra oss hem. När vi kollade ut genom tälten blåste det rätt bra. men vi packde båten och hoppade i. vilket slutade med att när vi kommit några meter ut så var halva båten fylld med vatten och alla var dyngsura och vi hade en bra bit kvar att åka och vågorna var högre än båten. Vattnet forsade in och jag satt med vatten upp till bysten och öste vatten. allt var bra läskigt men lite roligt och pirrigt på samma gång. vi lyckades till sist komma iland. alla var totalt dyngsura så det var inge annat än att åka i trosor och bh och killarna kalingar hem. hahha vilken syn. men men den är över nu.

Jag ska visa en bild på en telefon tänkte jag, jag blev liksom tvungen att beställa hem den. då mats mekade sönder den så nu får vi inte ens ut en ny på garantin. så han sa till och med sj beställ en ny. tack.

men nu ska jag sova är lite sjuk. har hög feber och ont i hals och öron. kan det vara efter dagen bårfärd kanske. ska försöka sova lite kanske blir bättre då.

många kramar Alexandra Hjalmarsson.

en rosa sak.

The very best dag in my life <3

Det var den bästa dagen i mitt liv,så jag låter bilderna tala för sig själva <3 kommer fler sen.
nu är det över :(
nu du <3
jag vann
den

hemma igen <3<3

ja nu är man hemma från gotland igen. En hel underbar vecka på gotland tillsammans med en massa underbara personer. skönt att äntligen vara hemma igen. förlåt oxå för att jag inte vart så duktig på att blogga den senaste tiden men har inte riktigt haft den orken.

jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från bröllopet nu men jag har för tillfället inte mottagit bilderna än så folket får vänta en liten stund till :)

ja imorrn bär det av att kolla på hunden :D hurra :D:D längtar så mycket. men nu ska jag kila vidare och försöka få ut alla presenter på plats hahah :D <3<3

kram kram

RSS 2.0