ja idag e det tisdag.

ja idag e det tisdag och ja idag har man inte gjort så mycket och det jag skrev innan alltså blogg inläget det skulle vara tisdag dag på det inte måndag ;S jag ber om ursäkt.

och ja idag har jag fotat lite,, fast jag var ur fas.. ursch vad dåligt det gick tyckte jag. blir galen. men men. + att nu e jag skit sur på en person.  men men nu har jag inte ork att skriva längre. men men
malin. kussinojohannakussin och syssling.släkt <3<3 syssling och kussinojohanna <3<3 sysslingme och sys. syskon kärlek

Måndag

ja idag vaknade vi kl 09.30 med att vi åkte in till stan. vi skulle ha åkt 9.55 bussen men pappa och anna skulle in till stan och handla mat och barnvagn,¨så då passade vi på med att åka med dom. När vi kom in till stan.började vi med att lilla älsklingen malin fick börja handla eftersom hon hade så mycket presentkort. hon hade 700 H&M och 700 Gina Tricot, så hon shoppade lite gran. sen kollade jessie på byxor. sen var det min tur så jag gick raka vägen till laboro center och tog hål i naveln igen eftersom lilla matida råkade dra ut den när hon skulle hoppa på mig från bordet. så hon råkade kliva på piercingen så den slets ut så navel delade sig på 2. haha så nu tog jag en ny så den skulle dölja ärret som blev inte vakert alltså.  sen efter det så gick jag och handlade lite underkläder har inte så mycket sånt kvar, rensade garderoben här om veckan. sen handlade jag en body tycker det e snyggt tillsammans med ett par byxor. och sen handlade jag en nagelkits vård :D eftersom mina naglar går av hela tiden. och sen en ny maskara.

sen var det bara att sätta sig i bilen och åka hem eftersom pappa hade ringt och sagt att dom stod och väntade på oss.men nu ska jag vara lite med kussien ska ut och foto lite sen. tillsammans med johanna och förhoppningsvis jessie, men nu ska jag kila ha det så bra puss å kram älskar er. <3<3me och sys. syskon kärleksyskon kärlek <3<3 bild tagen av Nattiz.

söndag natt

sitter nu med malin och ska kolla på filmen på smällen :D vi har precis kollat på en film men vi var inte trötta så ja. vi skulle ha fotat lite idag men jag hade inte mitt smink hemma det låg kvar vid oskarsberg :P så mats skulle hämta det imorgon bitti så skulle jag få det då. så skulle vi fota imorrn istället.

imorgon blir det stan och sen ska vi vell hitta på nåt med johanna kanske. ne jag vet inte vad vi ska göra. men nu ska jag vara lite med malin. kussino <3<3

hejs svejsjag bild tagen av nattiz

Julafton

idag är det julafton och familjen är på topp. var ute och sprang några kilomter idag :D nöjd över mig sj. dom har precis lagt fram alla julklappar under granen många det är. det var roligare på julen när man var mindre för man uppskattade julen mycket mera då.

Just nu sitter vi och kollar på Den heliga staden. :D:Dhaha ja vad ska man säga med malin och jessie och morfar fast han sover ju i soffan men jag ska lägga upp bilder sen men här på torpet har jag knappt någon mottagning. så internet går skita sakta.

Isac e ju för gullig ju :D men men. jag kan skriva senare ikväll och tala om vad man fått i julklapp :D men puss å kram och GOD JUL på er alla :D

Är på Torpet

Nu sitter jag i sängen på torpet. kom från idag kl ca kl 19 någon gång. Vi är 15 stycken just nu. Det är mormor morfar, Mamma jag ica jessie mats, Stefan Anki Anderas Malin Tobias isac, göran och nette och om jag inte minns fel tror jag att uffe kanske kommer upp imorgon oxå.

idag var vi upp till oskarsberg och lämnade och hämtade julklappar :D så trevliga folk jag har till svärföräldrar :D jag kolla när mirja gjorde piroger :D dom såg jätte goda ut måste jag säga. Anna o Pekka och elias,emma och lasse kom oxå hem. Anna är ju mats mindre syster. och även mats äldre bror kom hem, marcus o taru med dottern ella, taru är gravid :D hon ska ha deras andra barn i januari :D synda bara att mats äldre syster oxå inte kom ner hon är så trevlig om jag inte minns fel så har hon åtta barn.

vi åker hem på torsdag så vi är vell hemma någon gång på kvällen så ska jag vara med johanna och jessie på fredag kvällen vi tänkte vell skaffa lite vin ooch sprit . kanske lite cider oxå. sen ska vi ha det trevligt och jag ska smika och fixa håret på dom tror jag sen ska jag fota dom :D:D ska bli så kul :D

imorgon bitti ska jag ut och springa en runda innan frukost :D skönt det ska bli. sen när jag kommer hem tänkte jag att jag skulle försöka ut och springa med :D ska jobba nyår vad jag vet just nu :D men men jag har inget emot de.

men nu ska jag försöka sova nu me ha det så bra så hörs vi imorgon :D God jul eftersom idag är det julafton :D

Lilla Julafton.

ja idag hade vi våran lilla julafton tillsammans med farmor och farfar. Vi har alltid haft de eftersom vi alltid firar jul tillsammans med mamma släkt.  så det var mycket trevligt, åt julmat innan det var dags för julklapps öppning.

jag fick present kort på 500:- av pappa anna ica från nasty art tattoo. 500:- och en ny plattång av märket remingtons av farmor och farfar, och sen fick jag en systemkamera av min älskling, en Canon Eos 1000D med ett objectiv på 15-55 mm och som har både bildsabilisator i objectivet och i kamerahuset. och sen till det fick jag en tillhörande fotoskrivare och sen minnes kort på 4GB.

Mats fick en rakaparat av farmor och farfar eftersom han önskade sig det. sen fick han kalsonger av mig 2 par, sen fick han en ny förlovningsring av mig eftersom han tappade sin förut för den var för stor.

Ica fick aron smith singstar av pappa och anna + en fusk tiger matta. av farmor och farfar fick hon lilla kycklingen på dvd men den hade hon så dom skulle byta. sen fick hon the sims 2 jorden runt av mig och mats och jessie,

Jessie fick present kort på nasty art av pappa och anna och ica, en digital kamera av mig och mats. hårblås av farmor och farfar och 500:-

jerry fick kaffe koppar av mig och mats, och en stekpanna av farmor och farfar.

pappa och anna fick drickglas av mig mats ica jessie. och två barstolar av farmor och farfar

farmor och farfar fick av mig och mats ica jessie dricksglas.

och sen fick vi jag ica jessie även grejor från ikea för vi ska åka dit sen med pappa och anna.

Lördag.
ja igår var jag och mats vid finalen vid dansbandskampen. vi hade guldbiljetter så vi satt längstfarm vid scenen och åt god mat och lyssnade på musiken och banden. vi åkte dit för att vi blev vjudna av mats chef. så det var väldigt trevligt drack väldigt gott vin till maten, men nu ska jag kila vidare så vi hörs sen. puss å kram älskar erjessie och gerry

Torsdag.

Hej Hej


nu sitter jag och kollar på en film som heter American Crime. Det handlar om två flickor som heter Sylvia och Jennie, deras mamma och pappa jobbar på ett resande tivoli. En dag kan dom inte ta med barnen eftersom dom ska försöka reparera sitt förhållande till varnadra och sen för att dom kan inte ha med flickorna på turnen. Så undertiden får dom bo hos en kvinna (gertrud) och hennes barn. Men en kväll när sylvia är med det äldsta barnet (Paula) ute tillsammans med hennes kompisar. Paula går iväg till en kille som hos strulat med som desutom är gift, dom börjar bråka eftersom han säger att det är slut mellan dom eftersom hans fru har kommit hem. Han börjar tafsta väldigt aggresivf på paula hon hon börjar skricka och ber honom att sluta men han fortsätter. Just nu då kommer Sylvia in och ber han sluta, men han säger bara att hon inte ska lägga sig i eftersom det är ett privat samtal, sylvia ber ännu en gång att lägga av men han slutar inte då säger Sylvia till han att paula är gravid. han slutar och säger att det inte kan stämma, det stämmer inte. Paula blir arg och säger åt sylvia att det här ska hon få för. och sen går hon där ifrån. denna film är en baserad händelse av flickan som hette sylvia. Den här filmen vart en av dom mest  uppmärksammade fall i america. men men jag rekomenderar att se den starkt. (American Crime.)

jag tänkte att jag skulle försöka gå ut och springa sen men det bror på hur jag känner mig för jag har feber och ont i halsen som bara den men ska ändå försöka komma ut. kanske kan springa bort till farmor och farfar det är ändå 4 km. och se ska man ju ändå springa hem med. så det blir samanlagt 8 km..  sen tänkte jag att jag skulle försöka städa huset oxå. men det bror som sagt på hur jag mår. just nu kommer jag knappt upp ur sängen har så ont i kroppen.

och sen ska jag försöka få tag på mats och kolla om det var idag vi skulle åka in till stan idag elr om vi skulle göra det imorgon. ska kanske handla en ny kamera om jag har råd :D den som jag fick av mormor i julklapp förra julen gick sönder. men men. :( det är derför jag inte lagt in några bilder på bilddagboken eftersom jag inte kan ta några nya och tycker det e tråkigt att lägga upp gamla bilder. men men.

nu ska jag ta och göra lite andra grejor men skriver mer ikväll/natt om jag får tid. puss å kram
älskar alla mina vänner och familj. puss å hej så länge. <3<3


Onsdag natt.

hej hej.

ja nu är kl 01.37 och jag sitter och lyssnar på swenney todd filmen den är bra tycker jag. haha vi kanske ska fråga gerry vad han tycker haha :D och johanna haha :D  men men

idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova, eftersom jag är sjuk har ont i halsen igen. jag får ju hela tiden infektioner i halsen. det brukar antingen vara halsfluss eller så blir det luftrörskattar. så jag hade feber idag oxå.  så jag har baar sovit och sen vaknade jag vid ja säg 9-10 av att jag kände mig blöt under näsan och när jag kollade upptäkte jag att jag hade blödit en massa näsblod. :( så det var bara att hämta pappestuss och sätta i näsan. och när jag hade tagit papper så gick jag och la mig igen och sen sov jag hela dagen. när jag vaknade igen hade jag jätte ont i huvudet så jag gick upp till anna och satte mig och pratade lite med henne. sen lånade jag icas data och satte mig ner och spelade lite the sims2. Det var roligt, jag fick tvilingar. en tjej och en kille. imorgon skulle ja igentligen ha åkt med anna till stan men jag orkar inte det nu när jag e sjuk.

men nu ska jag försöka att kolla på filmen och sen skriver jag mer imorgon. tack till alla som läser min blogg. och tack till min underbara syssling j0hanna. <3<3 saknar min maja och min mamma.


Tisdag natt :P

nu sitter jag här och kl är 00.53 och mats snarkar som en galning alltså det e mysigt när det e lite grana men när det börjar gå så längt så att man skulle höra ända ut om man stängde dörren. ohhh jag blir galen. och jag kan inte sova. jag har räknat ut att jag denna vecka alltså med förra veckan har sovit exakt 7 timmar det börjar bli jobbigt det här med att jag inte kan sova.

Jag pratade med mamma om det och hon sa att jag skulle gå till läkaren och prata med dom om hur jag mår då kanske jag kan få sömntabletter så jag iallafall kan sova. :D hoppas på det skulle vara mycket skönt.

sitter just nu och skriver här samtidigt som jag kollar på mumien två kollade på ettan igår.och imrogon blir det vell trean igen. alltså jag och mats kom på att dom filmerna e nog dom som jag kollar mest på av alla våra filmer och vi har en jävla massa. men det var för någon månad sen då kollade ja på dom filmerna i skert varje natt i en månds tid men jag älskar dom e ju så jävla bra.

idag har man inte gjort så mycket mådde inte bra imorse. så jag var hemma, sen har jag bara legat och sovit resten av dagen. men men det är inget att göra åt. tänkte att jag skulle försöka överraska mats imorrn med att städa hela huset och sen ska jag försöka ta 2 bussen in till staden, jessie ska vaccinera sig imorrn. hennes kille Jerry (gerry) för dom som inte vet. hennes julklapp från han vart en resa till antingen thailand elr maldiverna :D alltså tänk om mats kunde ge mig en resa. ja tack :D ne men så vi var med pappa till polisen idag och fixade ett pass till henne. :D:D det gick bra så nu ska vi bara vänta på att det ska komma och det skulle komma på måndag elr på tisdag.

föresten funderarde på att ha tjejkväll bjuda alla tjejer över hem någonhelg. basta kolla film och mysa äta gott :D:D och leka några lekar. kanske. :D jag vet inte med det verkar kul länge sen jag hade något sånt. och det blev ju ingen fest när jag fyllde år fast tänkte nästan fixa en fest snart :D men det e så mycket pengar just nu ändå. håller ju på att inhandlar massa saker till bröllopet. det e det viktigaste i mitt liv just nu att det blir klart än att hålla på att köpa en massa annat. men men. :D:D

nu ska jag försöka ta och sova men ha det så bra så länge så hörs vi sen. puss å kram älskar er alla :D <3<3

Måndag.

Hej Hej.

nu är det måndag och med det börjar en ny vecka. I mitt huvud snurrar en massa frågor, hur kommer denna vecka vara, kommer det gå fort eller långsamt. Vad kommer att hända kommer det vara något roligt elr något tråkigt, ja detta kan inte jag svara på men man hoppas ju på att den ska gå fort och ska vara rolig!! håller du/ni inte med.

nu sitter jag och äter en sen lunch haha xD jag äter köttbullar och stuvade makaroner. mums det var länge sen :D. ja och sen vet jag inte rikitigt vad som händer. jo föresten jag och mats ska åka till julita och lämna tillbaka filmerna som vi lånade igår, (brudens bästa man & Timber Falls) som jag skrev om igår. Timber Falls var bra fast e man van med mycket skräck (Jag) så var den inte så bra. kunde föruttspå vad som skulle hända. men brukar man inte titta på skräck så e den bra läskig alltså..

pratade nyss med mamma gud vad jag saknar henne. sen hon flyttade har vi snackar varje dag på telefonen :D vad skulle jag göra utan min mamma. hon och mormor var på väsby center och handlade födelsedagspresent till nette. mormors syster. hon e snäll hon :D:D.
jag skulle igentligen åkt upp till mamma idag men jag mår inte bra så jag blir hemma. :(:( + att vi ska åka dit på tisdag ;D;D vad jag längtar då får man träffa hela släkten på mammas sida,

och vet ni vad jag kanske ska göra den 13 maj jo jag kanske ska titta på beyonce tillsammans med camilla :D min lilla älsklings camilla <3<3 tack för att vi hittade tillbaka till varandra igen. jag tycker om dig tjejen. man måste lärar känna dig alltså.

Men nu ska jag kila vidare har lite annat och göra med för att dagen ska gå ihop så bra som möjligt. men puss å kram älskar alla mina vänner och släkt och familj. ni är dom bästa glöm aldrig det. puss å kram skumbannan.

ps: skriver mer ikväll om jag hinner. ds:


Söndag 3 advent

ja nu sitter jag och kollar på en thriller film som heter Timber Falls. och den handlar om!!

Mike och Sheryl längtar bort från vardagsbestyren och bestämmer sig för en campinghelg. Med bara det allra mest nödvändiga i ryggsäcken beger de sig djupt in i skogarna och väck från civilisationen. Men semestertrippen blir inte riktigt vad de hoppats på. Bland vackra vattenfall, iskalla skogssjöar och fantastiska utsikter startar en obehaglig kamp för överlevnad - när Sheryl en morgon är försvunnen.  Informationen hämtad från: www.Lovefilm.se

idag har man inte gjort så mycket vakande sent eftersom gårdagen var lång. har vart och hanldat lite på coop och sen var vi och hyrde film i julita senare på kvällen och köpte lite glass bannan och maränger och åt tillsammans med gerry och jessie hemma hos gerry. och sen åkte jag och mats hem och nu sitter jag i sängen samtidigt som jag har en snarkande mats brevid mig haha :D.

imorgon e det möte i skolan. undra hur det kommer att gå!! och sen tar jag vell tåget upp till mamma, om jag orkar det bror på annars åker jag på tisdag till henne. men nu ska jag fortsätta att kolla på filmen.
men vi hörs imorgon puss å kram älskar er som läser min blogg sprecilelt du johanna tack för att du finns :D

Söndag

ja idag e det söndag och jag har städat lite i huset :P jag hatar att städa hemma men borta är det asa kul :D men men nu sitter jag och kollar på mumien tre han ju inte se klart den igår för jag johanna mats och jessie åkte in till stan och käka tillsammans på ming palace :D det var både gott och roligt :D haha fan vad vi garvade. haha mats trillade på backen utanför haha och han sj satt ju och tok garvade på baken. sen han vi inte gå nå mer innan det kom ut en tjej ur en annan resturang och hon slog med på baken bara gled ner för gatan haha :D nej men förlåt men det var faktist kul.

sen åkte vi hem och var hemma hos oss kollade bara på film och så. alla var trötta och slitna, efter fredagen då vi åkte pulka efter traktorn mycket roligt. det var jag jessie johanna och gerry mats körde haha. fan vilka blå märken man får alltså. men men. nu ska jag fortsätta kolla filmen men skriver mer om ikväll antingen i morgon elr ikväll.

puss å kram syns snart igen.

Lördag :D

ja nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på den sista mumien filmen som finns. :D:D jag köpte den idag och hanckock elr hur fan de stavas,och just ja jag kollar med jessie.

men senare ska jag jessie johanna mats och gerry åka in till stan och äta på ming hiih vad roligt det ska bli :D:D men nu ska jag fortsätta och kolla på fimen skriver mer sen elr i morgon :D puss

torsdag kväll. och chockande besked.

hej igen.

ja nu sitter jag här kl är 01.40 och jag kollar på film, (K2) den e jävligt bra.  samtidigt som jag sitter och flätar ihop nylon trådar dom blir liksom inte flätade som flätor utan dom bli fyrkantiga. ena sidan är en färg(valfri) och den andra samma sak.  just nu gör jag en som är ljusgrön och svart den blir fan fin alltså. gjorde en ljusblå och svart till ica om jag kommer ihåg rätt. och sen gjorde jag en svart och rosa till johanna tror att färgerna stämmer och sen en gul och svart till mats aik,s färger. det e rätt så roligt att göra såna även om man inte använder alla. jag har en på min nyckelring just nu som jag snart haft i ett år som är röd och grå.  men ska nog byta ut den imorgon till den svarta och gröna sen ska jag ha aik,s färger.

imorgon ska min minsta syster vara lucia i sin skola gud va roligt. :D så jag ska åka ner och titta på henne sen ska jag in och träna kör både styrka och kondition imorgon. ska bli skönt. + att jag tänkte gå på stan och kolla om jag kanske kan hitta några fina kalsonger till mats i julklapp för han ska få en ny förlovningsring i julklapp i julklapp i år. för han tappade ju sin den vart för stor när han gick ner i vikt, så den försvan. så jag ska bara hitta någe annat med att ge han. men det ska nog inte bli allt för svårt. haha varje jul nu i tre års tid har alla julklappar nästan gått på 4-5000 kr men det e ju inte så farligt. nog om det nu.

idag fick jag jessie och ica veta att vi ska få ett syskon till Anna pappas tjej e på smällen så nu ska vi få ett syskon till. jaha alltså det kanske inte var det man ville höra just nu men det ska faktist bli lite kul att få ett nytt syskon. jag vill helst ha en lillebror. fast det skulle vara kul med en lilla syster till med som man kan sitta och borsta håret och sätta upp det i söta små toffsar. så jag vet inte riktigt vad man vill att dom ska få just nu.

ikväll hyrde jag barnhemmet i julita och såg den tillsammans med johanna mats jessie och gerry + mig sj och den var bra men trodde att den skulle vara mer läskig än den va. man hoppade till nån gång men det var inte mycket det. men men johanna du verkade tycka att den var läskig kunde du somna sen elr ;) haha. vi skulle ha åkt pulka idag men det var ingen bra snö så hoppas att det kommer mer till imorgon kväll så kanske vi hinner åka nåt i helgen. aha

men nu ska jag ta och sova lite men först ska jag fixa en andra massa saker. puss å kram på det fina folket. som vanligt tack till fröknarna  forslund som allttid försöker läsa min blogg fast dom kanske inte förstår hälften. puss å kram och god natt.

Torsdag.

ja nu sitter jag hemma hos pappa framför hans data bara för mitt intenet är lite som det e. camilla om du av någonanledning skulle läsa dettta. mitt internett funkade inte igår så ja kunde inte komma in på internet. och jag försökte ringa dig men det gick ju inte. man kom bara till din telefon svarare. men men vi kan vell försöka höras om imorgon.

och nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Mandy Moore- only hope. och pratade nyss med farmor.,, jag längtar tills om 2 veckor. men ska kila vidare skriver mer ikväll när. jag har gjort lite mera grejor. puss å kram så länge hörs sen.

onsdag.

ja nu sitter jag och kollar på en film som heter ond aning. alltså den e skit bra. sandra bullock spelar i den som mamman och frun linda. kolla på den.

ja idag var det julklapps handling som stod på listan. haha det vart mycket julklappar och sen handlade jag även vigsel ringen idag :D mm den var så fint. en rätt så bred modell med diamanter runt hela i mitten delen av hela ringen. sen vart det även en ny förlovningsring till mats :D:D.

och nu måste jag kolla mer på filmen men skriver mer imorgon.

och som vanligt tack till flickorna forslund som alltid snällt läser min blogg.  puss å kram och sov gott.

Tisdag 9/11-08

hej.

ja idag har jag handlat mer grejor till bröllopet hade ju lyckas samla ihop en bugdet till för att kunna handla resten av grejorna. och det vart en underkjol till klänningen och sen vart det skor och slöja med pärlor och sen en tärnklänning till ica som hon ville ha. det vart handskar för jag vet inte om jag vill ha det. men jag köpte så jag jag bestämma mig sen. sen köpte jag 150 st trä ramar på ikea till bröllopet oxå. och en blom korg till ica och sen rosenblad i plast.

sen var vi ju som sagt till ikea och handlade en möbel med trä korgar för att ha i möbeln. mycket finnt det kommer att bli där nu :D sen handlade jag nya sängkläder som jag har velat haft så länge. <3<3 och sen vart det en annan ram som jag ska ha i sovrummet och sen en ny rund lång kudde. så nu har jag två stycken som jag ville ha :D.. ljus,blommor, vas krukor det var det som handlades denna gång på ikea. mycket trevligt.

var oxå till biltema köpte nya målar tavlor ska måla tavlor till mamma tänkte jag saknar henne som bara den. <3<3 och sen vart det en pärm för att sätta alla räkningar i. och sen vart det målar grejor. och lite andra saker... <3<3 älskar att handla.

men nu ska jag dra och sova men nu har ni hört lite om min spännande dag. haha föresten diggade sollan i bilen idag på väg in till stadens alla torg och gator. Det kom en låt på radion/cd skivan och sollan haha diggade värdens haha :D haha jag diggar dej sollan vet du det.  och johanna tack för en trevlig dag på körskolan. :D

men nu ska jag ta och sova lite så jag orkar upp och träna imorgon. puss å kram tack för att ni läser min blogg speciellt fröknarna forslund. <3<3 puss å god natt.

visdomsord: det kommer bara vara ett nålstick men det kommer gå rakt in i hjärtat.

Måndag.

hej.


ja idag har jag  gjort rätt så mycket hemma.  jag har städat och sen har jag vart i stan och kollat runt lite. träffade johanna och jessie sen oxå för jessie hade vart och tränat :D jag kunde inte följa med eftersom jag har tappat mitt kort, så jag har sagt till i kassan så dom skulle spärra det annat. sen satt vi på bussen och skrattade och pratade om helgen. haha xD

och sen nu på kvällen har jag och mats vart och handlat och sen har vi hyrt film för sys och gerry kom över och det var roligt skrattade som fasen alltså. haha xD ne men sen kollade vi på filmen och sen gick dom. nu sitter jag i sängen och skriver detta och samtidigt och kollar på barnaskrick och jäkelskap. haha grymt roligt xD haha. och snart ska jag kolla runt på internet och kolla på grejor till bröllopet xD längtar som bara den. men nu ska jag kila vidare. puss å kram älskar hela min familj och vänner :D

ps. johanna du e alltid min ängel oavsett vad som händer hoppas du vet det. puss å kram på dig hjärtat.
       maja du e min bästa vän ingen kommer någonsin ta det ifrån mig. jag älskar dej vännen. 
      jessie jag älskar dej. ingen bättre syster finns. <3<3
      mats jag älskar dej det vet du <3<3


Lördags party, och söndagens slöhet.

hej. ja idag e det slött kanske vart lite för mycket för vissa igår bland annat Niklas, (som vanligt). men vi hade det kul gjorde delar till pepparkaks huset som vi ska bygga ihop senare idag. Men vi hade roligt drack lite vin och cider, johanna och jag hade skit kul när vi gick ut till gerrys bil för att kolla vad som hände där inne. :D:D haha men det var skit rolig gej som vi hittade där inne. haha elr vad säger du johanna :D :D. haha men sen hållde alla igång förutom niklas som däckade i soffan och sov där resten av kvällen. men sen åkte jag johanna martino och mats hem till mats och skulle sova. haha där mitt i natten kl halv 2 hörde vi alla något konstigt och högt ljud. hahah gud va jag garvade haha i tystnad förstås haha :D :D men johanna vi garvade rätt så mycket idag med ju haha :D. 

och sen idag var det roligt jag johanna och martin var ensamma hemma hos mats och umgicks haha och gud va vi skattade åt det där konstiga ljudet vi hade hört på natten/morgonen. men johanna hade kanske blivit lite rädd för ljudet elr vad säger du johanna. haha men sen satt vi mest och pratade och skrattade, sen kom kim F och skulle hämta martino fricadello för dom skulle på nå race i stan. och innan dom åkte gjorde han ett rebus till mig och johanna. sen kollade kim på det och började skratta, han talade om för oss att det var det det enda rebuset som martino kunde haha och han brukar ge det till alla som han umgås med typ haha :D:D vi löste det faktist. elr mest johanna. och ordet vart. ha altid hjälm på när du cyklar. haha :D  men sen åkte dom.

sen åkte jag och johanna över till gerry och jessie. gerry låg i soffan och kollade på tv och jessie låg kvar i sängen och sov haha :D sen så kollade vi alla på reprisen från idol. jag tycker om alice. sen så satte gerry på aladin som han av misstag hade på sin data :D haha jag älskar den filmen den e för bra alltså. men men satt mest i soffan hela tiden. och sen grillade gerry några korvar som vi åt. :D mums :D sen skulle gerry och dom andra (mathias,micke,gerry,martin,kim) spela generals haha :D dom e så goa pojkarna. så vi andra mats jessie jag och johanna åkte hem.

så nu sitter jag här hemma hos pappa och lånar hans dator för hans internett e mycket bättre än mitt. och vid halv sju skulle jag och jessie åka hem till johanna och kolla på film tills mats är klar med sitt sen ska vi åka till gerry och sätta ihop vårat pepparkaks hus. hihi det ska bli så skoj.. men men det blir säkert trevligt haha :D.

men men vi får höras senare för nu ska jag göra lite andra saker. puss å kram älskar alla som läser min blogg och har tid med det överhuvud taget. puss å hej leverpastej.

ps: tack sollan som läser min blogg. tack så mycket haha. lite häftigt att man vet att du läser min blogg. :D och johanna du e min ängel det vet du gumsan. e det någe så e det bara att komma till mej. tack för att du finns i mitt liv, vet inte vad jag skulle göra utan dej. pussen på dej. ds.

det här e min helt goa undebara men dryga lilla syster. haha :D


segern tillfaller den som tror på den mest och längst. - citat från filmatiseringen  pearl harbor.

julstäming med musik, papparkaks-bak och glatt humör med sprit. :D

ja idag är vi hemma hos gerry the fucking man med glatt humör och sitter och bakar ett pepparkaks hus. och en massa alcohol. det blir bara bättre. det e jag johanna jessie mats och gerry + niklas. men han e inte så nervarnade e skit ful haha :/ och det e så skönt att bara ta det lungt och bygga ett pepparkaks hus med det glada folket.. men jag tror att en person e här bara för den e intresserad av johanna, haha :D men men hon kanske tänker på någon annan :D haha elr vad säger du johanna :D haha

men men inte gjort någe annat idag än sovit och så. men nu får ni ha det så bra så hörs vi senare. puss å kram på alla som orkar läsa min blogg och speciellt till johanna :D:D hej svejs lingonfejs :D:D

Kul kväll??

ja idag var vi hos martin och vart bjudna på ma. kyckling och potatis gratäng. det var gott men jag kunde tyvärr inte äta gratängen. men annars var kycklingen himla god. vi hade det roligt, sen bar det av till coop med gerry för han skulle handla mat. och sen åkte vi hem. nu sitter jag tillsammans med mats i sängen och kollar på Dresden. den e skit bra. det handlar om när amrikanska bomb styrkor bombade staden dresten i 2a världkriget. den e bra fast jag tycker de e taskigt av amerika att bomba oxå för alla var ju inte onda. alltså krig i så jävla onödigt. 

men nu ska jag försöka kolla om jag har några nya bilder och lägga upp på bilddagboken. men det tror ja inte att jag har heller. men ha det så bra och sov så gott. allt trevligt folk där ute. puss å kram  

ps: ett specillt tack till johanna som läser min blogg hela tiden :D <3<3 älskar dej gumsan vad skulle jag göra utan dig. ds:

Hej igen!! länge sen :/

hejsan ja idag skulle jag åka till skolan men jag skulle till tandläkaren och det gjorde jag men innan slog jag i huvudet hemma och det gjorde jävligt ont.. mats trodde att jag hade fått järnskakning . men sen kom jag hem gick och la mig sov i typ 4 timmar :/  men det kanske var bra till huvudet :P men men

just nu sitter jag och kollar på morden i midsomer. fan vad det e spännande. brukade jag kolla på tv,n förut och nu har jag en hel box hurra hurra :D men men johanna fan vad vi garvade igår haha :D men ha det så bra nu alle sammans och ha det så länge skriver senare om jag kommer ihåg haha :D

RSS 2.0