Tips.

tips

Cover all mix- Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Alltså ta den gula för att neutralisera det röda. alltså den gula döljer/täcker/neutraliserar tillexpemel ytliga blödkärl, blemmor mm.
Den Oranga/röda för att neutralisera blåa toner i ansiktet så som mörka ringar underögonen. Den beiga används för att ljusa upp dom både den gula och den oranga. Men kan även använad som high lighter under ögonbrynet eller att använda den som en bas på ögonlocket.

Gula: Används för röda partier så som blemmor och blodkärl mm.
Oranga/röda: Mot dom blå nyanserna, så som under ögonen mm.
Beiga: som bas/concealer eller för att ljusa upp den gula eller röda.

Lip Care Mix- Har du torra läppar är Lip Care Mix räddningen för dig. Lip Care Mix Innehåller Peeling, inpackning och läppbalsam

Gröna:  gröna krämen som är en mycket mild peeling för att avlägsna döda hudceller från läpparna
Vita:     Efter peelingen appliceras den vita inpackningen för att mjuka upp och stärka läpparna. Den kan användas dagtid, men lämpar sig även mycket bra som inpackning under natten. Ricinolja är mycket mjukgörande och binder fukt i läppen samt skyddar mot väder och vind. Fett löser fett så denna kraftiga krämfungerar även utmärkt som rengöring.
Röda/Rosa: Det rosa vårdande läppbalsamet, innehåller E-vitamin som hjälper till att bevara och bibehålla fukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0